Andre2018-03-17T14:21:08+00:00

Andre fodboldrelevante links

FodboldFessor.dk

FodboldFessor er en hjemmesiden, hvor du kan finde alle mulige sjove ting om fodbold.

Bl.a. finder du en grundig guide, som hjælper dig med at købe de helt rigtige fodboldstøvler.

Der er guides til valg af benskinner, målmandshandsker og fodbolde.

Er du mere til grimme fodboldtrøjer, så finder du også en grundig gennemgang af dem. Samler du på fodboldkort, har de også en hjælpe-guide til dette.

fodboldfessor.dk

FMDJ’s Vimpler

Frank-Morten Dalmo Jørgensen fra Norge har en af nordens største samlinger af vimpler fra fodboldklubber. Han har næsten 3500 vimpler fra Norge, Danmark, Sverige, Finland og Storbritannien.

Han har selvfølgelig også fået Skovsgaard Boldklubs vimpel.

www.fmdjvimpler.com

Trekroner IF 98

Vores samarbejdsklub i rækkerne U11-U18 drenge og piger.

Trekroner IF 98