Senior-afslutning2019-01-17T17:08:58+00:00

Senior-afslutning

Afslutningsfest 2018

Lørdag 4/11 var der afslutningsfest for Skovsgaard Boldklubs seniorafdeling i Skovsgård Multihus. Flere end 80 festglade SB´ere deltog. Spillere, koner, kærester fra klubbens herre- og dameseniorhold deltog i festen, som pga. de mange deltagere blev flyttet ind i hallen.

Rigtig mange flotte præstationer fra alle seniorafdelingens hold i løbet af 2018, hvor klubbens 2. hold sikrede sig oprykning til serie 4. Førsteholdet i serie 3 endte med en 3. og 2. plads i løbet af året.

Der blev uddelt de traditionsrige pokaler i løbet af aftenen. Vinderne kan I se her:

Årets SB’er: Claus Westergaard
Årets Humlebi: Claus Westergaard
Årets Spiller, herrer: Henrik Nørager
Fidusen, serie 3: Jesper Bonde Olesen
Fidusen, serie 4: Ambes Weldemichael
Fidusen, serie 6: Henrik Nørager
Træningsflid, herrer: Christian Hjørne
Årets Spiller, kvinder: Marie Bonde Olesen
Fidusen, kvinder: Louise Passer
Årets Spiller, fitness: Nicoline Mortensen
Topscorer, herrer: Kasper Als
Topscorer, damer: Marie Bonde Olesen
Årets Fighter, serie 3: Lasse Hjort Hansen & Jesper Bonde Olesen
Årets Facebook-opslag, herrer: Jonas Simonsen

Henrik Nørager blev den helt store vinder med 2 pokaler; Årets Spiller og Fidusen serie 6.